Vakantiewoningen zijn gemaakt voor mensen die, nou ja, op vakantie zijn. Dus bouwen ze vaak leuke kleuren rechtstreeks in hun DNA. Hier zijn 10 voorbeelden van decoraties voor vakantieverhuur met voldoende kleur om u een vakantiegevoel te geven, zelfs als u dit op uw werk op uw bureau leest.

1) Stapelbedden – cottage stapelbedden slaapkamer

In deze kamer met vier stapelbedden krijgt het wit-grijze palet een kleur boosheid met kussens en dekens in heldere, zonnige tinten. Terwijl het jong scheef staat, konden volwassenen hier binnenstromen zonder het gevoel te hebben dat ze vastzaten aan de kindertafel.

2) Gebruik All Space – keuken zwarte keukenkasten

Een blauwwitte handdoek, planten en een gelukkige uil geven de keuken van deze kleine vakantieganger een vrolijke uitbarsting. We houden ervan hoe ze de werkruimte hebben uitgebreid door een marmeren bord bovenop de kachel te plaatsen.

3) Fleur je tegel op – Grisoro ontwerpt de hoofdbadkamer

Heldere turkoois-witte vloertegels en een badkuip met klauwpoten rood geschilderd brandweerauto – zou dit niet elke keer dat je binnenkwam je opfleuren?

4) Delicious Colors – custom muurschildering muur groen roze

Deze huur in Palm Beach nam het advies van Diana Vreeland over en gebruikte roze als neutraal, van de suikerspinkasten en de bank tot de watermeloen gestreepte luifel. Het voelt als een high-end snoepwinkel. Yum, yum!

5) Toegankelijkheid – donkergrijs accent aan de muur

Zelfs de diversenwagen in een vakantiewoning kan kleurrijk zijn, afhankelijk van hoe je items erop groepeert. Probeer ze samen te groeperen op basis van labelkleur en functie – hier stuiteren de gele San Pellegrino-blikjes tegen het geel van de bananen en de labels in de mand, waardoor een aangenaam zigzagpatroon voor het oog ontstaat.

 

6) Tweekleurige kasten – tweekleurige kasten wit blauw

Een kleine, functionele keuken hoeft niet saai te zijn. Probeer een blauwe of grijze kast en draag de kleur in de borden en kunstwerken op de open planken.

7) Wees uniek – badkamer met zwarte vloeren

Zwart-wit, maar nooit saai, is dit kleine toilet. De sculpturale gootsteen en toilet zorgen voor extra aandacht, terwijl het slimme gebruik van tegels op de muur en plank deze kleine badkamer onvergetelijk maakt.

8) Accent Wall – custom muurschildering slaapkamer bergen

De gestencilde blauw-witte accentmuur, samen met de kleurrijke iconenschilderijen, maken deze ruimte eigenzinnig, gelukkig en gastvrij.

Natuurlijke kleuren

9) Natuurlijke kleuren- donkergrijze muur met eetkamer

Hier vormen witte muren, grijze meubels en natuurlijk hout de achtergrond voor een rustig gekleurd tapijt en deken. Dit rustgevende palet zorgt ervoor dat je je voeten op wilt zetten en de wereld buiten het bos wilt vergeten.

10) Wees comfortabel – boho woonkamer met hangstoel

Terwijl u zou kunnen overwegen om een ​​schommelstoel in de speelkamer van uw kinderen op te hangen, zou u er een in uw woonkamer plaatsen? Ja, als je een vakantieverhuurwaardige dosis plezier toevoegt. En deze is opgestapeld met kussens in dezelfde kleuren als die op de bank, waardoor een uniform, aangenaam kleurenschema ontstaat.

Breng wat vakantieplezier bij u thuis door uw muren, kasten, vloeren of plafond een onverwachte kleur te geven die u helemaal zelf bent. Vind de perfecte kleur op samples.paintzen.com.

Categorieën: Vakantiewoningen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *