Het is weer die tijd van het jaar. Nu de wind koeler wordt en steeds dichterbij komt, staat het nieuwe schooljaar officieel voor de deur. Terwijl we onze rugzakken aanvullen met nieuwe mappen, notitieboekjes en planners, is het ook een goed moment om even de tijd te nemen om naar je huis te kijken. Hoe kun je het versterken om je studie te versterken? Hier zijn 5 manieren om u te helpen dit schooljaar het gemak en de productiviteit in uw ruimte te bevorderen om uw beste beentje voor te zetten.

Neem de tijd om te organiseren

Decluttering is misschien wel de belangrijkste stap in het verbeteren van uw huis terwijl u aan het nieuwe schooljaar begint! Dit omvat alles, van je planken tot je muren. Wanneer u de ruimte opruimt en vrijmaakt, kunt u zich beter concentreren op de taak die voorhanden is. Investeren in functionele opslagbakken en het hebben van schone witte muren, zonder afleiding, is van het grootste belang om het juiste systeem te vinden dat voor u werkt. Beoordeel uw kamer van tevoren en zoek de gebieden waar u moet opruimen. Een verplaatsbare kar of een plastic opslagcontainer is misschien het gemakkelijkst voor de materialen die u aan het systematiseren bent. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je een sectie wijdt om huiswerk en schoolpapieren op te slaan, maar vergeet niet om het persoonlijkheid te geven.

knutselkamer met roze accenten

Wijd een werkgebied aan

knutselkamer

Kies een rustige plek in uw huis en bespreek met uw gezin wat iedereen ervan nodig heeft. Bij het maken van een werkplek wordt aangemoedigd om creatief te worden! Dus met gedurfde kleuren, zoals rood, op de muren en accenten, worden de sappen vloeiender. Uw ruimte hoeft niet alleen te zijn toegewezen aan een eenvoudig bureau of tafel. Investeer in een schootbureau om te gebruiken met zitplaatsen op de vloer als u een ander tempo wilt. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat iedereen in uw gezin anders is en daarom specifieke behoeften heeft. Het is cruciaal om met elk verzoek rekening te houden en een compromis te sluiten voor een ruimte die hun beste, hardwerkende zelf aanmoedigt.

Bordeaux verf muren thuiskantoor

Gebruik planken in uw voordeel

Planken besparen veel ruimte en kunnen tal van voordelen bieden. Als je te weinig ruimte hebt, voeg dan planken van vloer tot plafond toe aan elk gebied. Deze kunnen veel opslagruimte bieden om manden of bakken te plaatsen. Als je er boeken of losse schoolspullen in stopt, zal je gebied snel leeglopen en ruimtes openen die eerder bedekt waren. Als uw huis ongebruikte kasten heeft, kunt u ervoor kiezen om planken te gebruiken om uw schoolbenodigdheden of handwerk in op te bergen. En definieer uw werkruimte met iets edgy en moderns, zoals een geel accent achter uw planken.

Bordeaux

kantoor aan huis met gele accentmuur

Optimaliseer uw toegangsweg

Gebruik deze ruimte verstandig. Het hele gezin zal het hele schooljaar constant in en uit dit gebied scrollen. Gemakkelijk in- en uitstappen kan essentieel zijn bij het begin en einde van uw dag. Investeren in haken voor je rugzakken en jassen houdt het gebied netjes. Blokjes of planken voor schoenen zijn ook cruciaal. Het kan zelfs nodig zijn om elk gezinslid een haak en kubus toe te wijzen, zodat items niet zoek raken! Met de juiste verfkleur en deze kleine verbeteringen kan uw entree helpen om stress te elimineren en de dag soepel te beginnen.

Groene foyer met trappenhuis

De omgeving van je huis kan het schooljaar zoveel gemakkelijker maken. Door het goed georganiseerd, versierd en geverfd te hebben, kan uw gezin worden beloond met een aanzienlijke impact op uw productiviteit.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *