Verf – het is niet alleen voor muren. Het is ook voor badkuipen, meubels, stoffen en nog veel meer. Hier zijn vijf dingen waarvan je waarschijnlijk niet wist dat je ze met verf zou kunnen transformeren.

1) Badkuipen

Geeft je bad je het verdriet? Als dat zo is, en je hebt niet het geld om het eruit te rukken en een nieuwe te installeren, probeer dan te schilderen. Verf? Ja. Als het bad in goede staat is, is verf een betaalbare manier om het er nieuw uit te laten zien.

In deze baan zijn je professionele tools en ervaring waardevol. Maar het zit allemaal in de materialen die je gebruikt. Epoxyverven hechten zich daadwerkelijk aan het oppervlak van uw badkuip.

Misschien wilt u een voorverpakte tubkit kopen bij uw plaatselijke ijzerhandel en de instructies naar de letter volgen. Een ding waar de bouwpakketten je niet voor waarschuwen? Epoxy heeft veel tijd nodig om te genezen. Dus, laat het bad uitharden zolang het pakket zegt – en langer als je kunt. Anders krijg je gerimpelde oppervlakken en een nog erger geval van verdriet dan voorheen.

2) Met tegels beschilderde metrotegel

Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke uitvoering voor uw keuken of badkamer, hoeft u niet verder te zoeken dan verf. In vochtige of drukbezochte gebieden zal de verf na verloop van tijd slijten, waardoor dit een beter project is voor een achterwand in een keuken dan bijvoorbeeld een vloer. Maar het is een geweldige manier om elke keramische tegel op te frissen.

Om de beste resultaten te krijgen, begin je met een perfect schone tegel (laat je OCD-kant hier uitkomen om te spelen). Schuur er vervolgens uit en primer het. Deze drie stappen zijn essentieel voor een succesvol resultaat. Eindelijk verf – en geluk.

metrotegel

3) Meubels schilderen houten stoel

Paint is een beproefde meubeltransformator. Het kan een oud stuk een geheel nieuwe look geven. En het werkt op verschillende materialen, van hout tot metaal. Hoewel u geen gewone verf op een badkuip of tegel zou gebruiken, kunt u deze hier zeker gebruiken. Zoals bij elk verfproject, is prepping de naam van het spel: schoon, schuren, opnieuw schoonmaken, primen en dan schilderen.

U kunt ook stof schilderen in plaats van opnieuw stofferen. Doe dit op meubels die meer voor de show zijn dan voor gebruik, omdat het de stof ruw maakt. Maar voor die mooie kleine krukstoel? Verander het in een uniek designstuk met slechts een paar verflagen.

4) Kasten – grijze keukenkasten

Als u een verbouwing van een keuken of badkamer plant, verwacht dan 20-30 procent te besteden aan nieuwe kasten. Maar als uw kasten in goede staat zijn en alleen een opfrisbeurt nodig hebben, kunt u kosten besparen door ze in plaats daarvan opnieuw te schilderen.

Dit is een arbeidsintensief project waarbij deuren en beslag worden verwijderd en vervolgens wordt gereinigd, geschuurd, geprimed en geverfd. Dus als je tijd beperkt is, wil je misschien de profs inschakelen. U bespaart nog steeds geld op vervangingskosten en u betaalt zelfs iemand anders om dit te doen.

5) Stencils muurschildering in kinderkamers

Ben je dol op woordschilderingen? Ze zijn super eenvoudig te maken – stencil ze gewoon. De truc is om een ​​stencil van hoge kwaliteit te vinden – u bent op zoek naar goed gesneden materiaal dat bestand is tegen water, dus blijf weg van papier of kartonnen. Dan:

Stencils

Meet zorgvuldig om rekening te houden met herhalende of overlappende patronen
Bevestig het met tape aan het oppervlak zodat het niet beweegt
Gebruik een kleine hoeveelheid verf tegelijk, zodat je geen verfvlekken onder de letters krijgt
Krijg meer ideeën om uw ruimte op te frissen met verf. Blader door onze aanbevolen projecten of laat ons u gratis PPG-verfmonsters sturen.

Categorieën: Update Uw Huis

0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *