De eenvoudigste manier om het uiterlijk van elke ruimte bij te werken, is met een nieuwe verflaag. Of u nu een slaapkamer, badkamer of keuken wilt verbeteren, verse verf is een gemakkelijke en betaalbare manier om uw huis te transformeren.

Ontwerpers in het hele land zijn verheugd om te zien welke kleuren hun weg vinden naar huizen.

In 2019 was ongeveer 39% van alle door Paintzen geverfde oppervlakken wit. Maar ontwerpers die betrokken zijn bij ons Trade Partner-programma lijken te denken dat er in 2020 iets meer kleur zal zijn.

Groene juweeltonen

Het politieke en sociale klimaat speelt dit jaar een rol bij sommige kleurkeuzes. Huiseigenaren zijn op zoek naar iets dat tegelijkertijd vet en neutraal is. Deze kleuren zullen een statement maken, maar ze zullen het decor of de huiseigenaren niet beledigen.

1. Evening Emerald

Rhobin DelaCruz, die in 2008 zijn bicoastale ontwerpbureau oprichtte, denkt dat “humeurige kleuren” zullen toenemen. “Jade groen, smaragd blauw en gunmetal grijs zijn er maar een paar die we dit jaar het podium zagen zien.” DelaCruz gelooft dat dit soort kleuren er zijn om te blijven, maar ‘met een twist’. “Nu de mode een knipoog naar de jaren 80 maakt, lijken ook interieurs trendy te zijn om dit decennium te erkennen. Verwacht krijtige versies van deze humeurige kleuren, zoals Evening Emerald. Het is brutaal genoeg om de toon van een kamer te zetten en voldoende geaard om in neutraal gebied te vallen. ”

2. Donkergroen fluweel

Brett Helsham, een succesvolle ontwerper uit NYC, ziet ook groen. ‘Ik hou nu van donkergroen fluweel. Het is dit prachtige groen dat tussen een juweeltint en een pastelkleur zit en tegelijkertijd helder en ingetogen is, maar met veel persoonlijkheid! ”

Donkergroen fluweel

Helsham zegt dat we vanwege hun neutraliteit vaak aangetrokken worden door aardetinten in tijden van politieke en sociale onrust. “Je kunt het mengen met een seafoam / tandpasta groen voor een toon op toon, of je kunt het mengen met een pastelroze om de stemming te verlichten! (Ik denk dat je er elke kleur mee kunt gooien, en het zou er geweldig uitzien – donkerpaars, ja, fel oranje, ja, ja!) Het ziet er geweldig uit met een versleten leren bank en een paar leuke lichtblauwe zijstoelen, of met allemaal neutraal gekleurde meubels met veel nubby, gestructureerde stoffen! ”

Ze vervolgt: ‘Deze kleur is perfect voor een kamer waar verhalen kunnen worden gedeeld – een thuisbibliotheek of kantoor, of zelfs een hol – een kleine en intieme plek waar je tijd wilt doorbrengen met degenen van wie je houdt in een intiemere setting.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *